اتصال مقاومت ترمز به اینورتر سانیو
اتصال مقاومت ترمز به اینورتر سانیو | اینورتر های سانیو قابلیت اتصال مقاومت ترمز آلومینیومی را دارند ، در پروژه هایی که نیاز است تا سرعت موتور خیلی سریع کاهش یا افزایش پیدا کند و یا اینکه بار دارای اینرسی بالایی است از مقاومت ترمز استفاده می شود تا اینکه انرژی برگشتی از سمت موتور به مقاومت منتقل شده و به شکل حرارت دفع شود تا به اینورتر آسیب نرسد.
اینورتر SY8600 سانیو که برای کاربردهای سنگین استفاده می شود در قسمت ترمینال های قدرت ترمینال های + و B برای اتصال مقاومت می باشد ، باید دقت کنید که توان های بالای 15 کیلووات دارای یونیت بریک داخلی نیستند و باید حتما از یونیت بریک و بعد مقاومت ترمز استفاده کرد
انتخاب مقاومت ترمز مناسب
برای انتخاب توان و اهم مقاومت ترمز می توانید از جدول زیر که مخصوص اینورترهای سانیو است مدل مورد نظر خود را انتخاب و سفارش دهید فروشگاه سورنا سازنده و عرضه کننده انواع مقاومت ترمزهای آلومینیومی با کیفیت ساخت بالا است. برای سایر برند ها می توانید به دفترچه راهنمای همان محصول مراجعه کنید.
فعال سازی حالت توقف با ترمز
حال برای اینکه ترمز درایو SY8600 سانیو را فعال کنیم لازم است تنظیمات زیر را در پارامتر های درایو انجام بدیم.
اول مد استاپ درایو که توسط پارامتر P1.05 تنظیم می شود . باید این پارامتر را روی عدد 1 تنظیم کنیم به این معنا که پس از دستور توقف موتور با شیب DEC تنظیم شده شروع به کاهش سرعت کرده و در پایان متوقف می شود.
پارامتر بعدی P1.06 می باشد که فرکانس تزریق ولتاژ DC برای ایجاد حالت ترمز است که از 0 تا 20 هرتز بازه تنظیم دارد . برای مثال ما این پارامتر را روی عدد 15 هرتز تنظیم کردیم ، دستور توقف موتور صادر می شود فرکانس شروع به کاهش می کند تا به عدد 15 هرتز برسد و پس از آن تزریق ولتاژ DC انجام می شود تا موتور رو بصورت کامل متوقف کند.
پارامتر P1.07 مدت زمان تزریق ولتاژ DC می باشد که مشخص می کنیم چند ثانیه این عمل طول بکشد و بازه تنظم آن از 0 تا 60 ثانیه است
و در انتها پارامتر P1.08 می باشد که برای تنظیم جریان تزریق DC استفاده می شود . بازه تنظیم این بصورت درصد از 0 تا 100 درصد جریان نامی موتور می باشد .
درنهایت اگر سوالی یا نظری در مورد این مقاله دارید می توانید زیر همین پست کامنت کنید . پاسخگوی شما عزیزان خواهیم بود